Nieuws

Donald Trump: “Elon Musk is geniaal en goed in raketten”

<p>Loftuitingen voor de Muskias. Donald Trump heeft zijn oude frenemy Elon Musk een aantal veren in zijn achterste gestoken.

Mercedes: “Duitse drie te afhankelijk van Oosterse accu’s”

<p>Danger danger. Low Voltage. Gisteren stipten we al aan dat de trotse Duitse autofabrikanten er nog niet in slagen enorme hoeveelheden EV&#8217;s de fabriek uit te jassen. De bottleneck lijkt de hoeveelheid accu&#8217;s te zijn die de Duitsers van hun voornamelijk Chinese en Koreaanse toeleveranciers krijgen. Daardoor ligt de productielijn soms ongewild stil.

Volvo maakt in 2022 een elektrische XC90

<p>En dan komt ook meteen de nieuwe generatie. De volgende generatie van de über-SUV van Volvo &#8211; de XC90 &#8211; wordt &#8216;rond 2022&#8217; gepresenteerd. Dan laten ze ook meteen een elektrische uitvoering zien. Daarmee wordt het de tweede elektrische SUV van het Zweedse merk, nadat het afgelopen oktober de XC40 Recharge P8 liet zien.

Vier simpele stappen om het fileprobleem op te lossen

<p>De wetenschap heeft weer het antwoord. File. Niemand vindt het leuk om erin te staan, toch doen vrij veel mensen het iedere dag. Het wordt zelfs zo erg, dat Nederlanders er gewend aan beginnen te raken. Maar is dat wel nodig, of is het fileprobleem tamelijk eenvoudig op te lossen?

Lezersvraag: Wil jij een elektrische step in je kofferbak?

<p>Of is het helemaal geen probleem dat ze de weg niet op mogen? Milieuzones, torenhoge parkeerprijzen, files. Wij automobilisten worden steeds meer uit de binnensteden geweerd. In plaats daarvan moeten we buiten de stad op een parkeerterrein parkeren en op een andere manier verder reizen. Met het openbaar vervoer, bijvoorbeeld.

Pagina's

Lekkeraandestekker.nl

Lekkeraandestekker

Lekkeraandestekker.nl is de site over het rijden van een elektrische scooter

Bezoek nu!

Solar Top 50

Solar Top 50

Help E-Carmarket aan een mooie positie in de Solar Top 50

Bezoek nu!

Foto's