Nieuws

Tesla gaat ander Cybertruckje maken voor ‘de kleine wereld’

<p>Honey, I shrunk the CYBRTRK. De Tesla CYBRTRK houdt de gemoederen ontzettend bezig. Gisteren schreven een artikel over de kwestie wáár de CYBRTRK gemaakt zal worden. Interessanter is eigenlijk nog wát Tesla van de pickup gaat maken.

Europeanen krijgen geld toe als ze stroom gebruiken

<p>Goed nieuws voor mensen met een EV. Voor mensen die het glas altijd halfvol zien, heeft de Coronacrisis ook zo z&#8217;n goede kanten. Het is een goed excuus om ergens niet heen te gaan bijvoorbeeld, zoals je werk of je spreekwoordelijke schoonmoeder.

Oklahoma verleidt Tesla met gigantisch Elon Musk standbeeld

<p>Oklahoma verleidt Tesla om een fabriek te bouwen in de stad Tulsa. Zoals te doen gebruikelijk om afgoden goed te stemmen, hebben ze hiervoor een gigantisch standbeeld gebouwd.

R&D-chef Mercedes: ‘Synthetische brandstoffen zijn kansloos’

<p>Dat zijn vrij vertaald de woorden van Markus Schäfer. Synthetische brandstoffen: het lijkt de ideale manier om de brandstofmotor langer in leven te houden. Er zijn dan ook diverse autofabrikanten die hier potentie zien. De technische baas van Volkswagen liet vorige maand nog optekenen dat de brandstofmotor langer meegaat dan veel mensen denken.

De elektrische auto: een goed alternatief voor de trein?

<p>Stap jij straks weer elke dag in de trein? Tijd voor een relevante vergelijking met een goed alternatief: elektrische auto versus trein. In deze coronatijden is reizen met een volgepakte trein niet de meeste aanlokkelijke gedachte. Voor zover dat überhaupt ooit een aanlokkelijke gedachte was.

Pagina's

Lekkeraandestekker.nl

Lekkeraandestekker

Lekkeraandestekker.nl is de site over het rijden van een elektrische scooter

Bezoek nu!

Solar Top 50

Solar Top 50

Help E-Carmarket aan een mooie positie in de Solar Top 50

Bezoek nu!

Foto's