Blog van admin

I.A.A. Frankfurt

“Die IAA macht Lust aufs Auto’s” Dit is zeker waar. Voor iedereen is er wel iets te beleven: op gebied van sport, terrein, luxe, decadentie, spaarzaamheid en toekomst. Het is een echt Duits feestje. Vooral Mercedes en BMW weten het publiek te vermaken met hun uitgebreide shows en verstrekken van informatie over de toekomstige mobiliteit. Dit jaar had elk aanwezig  gerenommeerd automerk een volledig elektrisch auto of prototype elektrische automobiel in het programma. Ieder had een eigen kreet zoals bijvoorbeeld:

Opfrisser

Bijna een jaar geleden heb ik het laatste blog geschreven en vind het tijd het weer eens op te pakken.

Zoals je weet, vind ik belangrijk “meten is weten”. Zo kan ik stellen dat over de periode van  mijn 40 jaren auto rijden, met merken als Datsun, Ford, Opel, Mercedes, Audi en Nissan, ik nog nooit zo’n lage kostprijs per km heb gehad als in het jaar 2016 met de Nissan Leaf! Werkelijk ongelofelijk hoe betrouwbaar deze automobiel met hoog comfortgehalte en zeer lage kostprijs/km mij ca. 25.000 km in 2016 heeft verplaatst.

Ecomobiel 2016

Gisteren heb ik de beurs Ecomobiel 2016 welke gecombineerd is met vakbeurs energie bezocht. Ieder jaar heb ik de beurs bezocht. De eerste beurs was in 2010 te Rotterdam  waarin heel voorzichtig werd getoond, waar de industrie mee bezig was op gebied van mobiliteit. Dure technieken met beperkte mogelijkheden waren de grondlegger van de beurs van nu.

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van admin

Lekkeraandestekker.nl

Lekkeraandestekker

Lekkeraandestekker.nl is de site over het rijden van een elektrische scooter

Bezoek nu!

Solar Top 50

Solar Top 50

Help E-Carmarket aan een mooie positie in de Solar Top 50

Bezoek nu!

Foto's