Blog van admin

Nieuwe generatie Nissan Leaf 2018 al even in de showroom

Een Nissan Leaf is op tournee in Nederland en was 27 december te bewonderen in Roermond.

Deze kwam rechtstreeks vanuitJapan en is een van de eerste die Nissan in elkaar geschroefd heeft. Het stuur zat aan de rechterkant wat een iets vertekend beeld geeft maar wel een goede eerste indruk toont. Het is een veel mooiere auto en heeft alle goede eigenschappen zelfs nog verbeterd. Zeker de duurdere uitvoering met Pro-Pilot. Ongelofelijk wat die nu al allemaal kan. Wat staat ons in de toekomst te wachten? Geen chauffeur meer nodig?

I.A.A. Frankfurt

“Die IAA macht Lust aufs Auto’s” Dit is zeker waar. Voor iedereen is er wel iets te beleven: op gebied van sport, terrein, luxe, decadentie, spaarzaamheid en toekomst. Het is een echt Duits feestje. Vooral Mercedes en BMW weten het publiek te vermaken met hun uitgebreide shows en verstrekken van informatie over de toekomstige mobiliteit. Dit jaar had elk aanwezig  gerenommeerd automerk een volledig elektrisch auto of prototype elektrische automobiel in het programma. Ieder had een eigen kreet zoals bijvoorbeeld:

Opfrisser

Bijna een jaar geleden heb ik het laatste blog geschreven en vind het tijd het weer eens op te pakken.

Zoals je weet, vind ik belangrijk “meten is weten”. Zo kan ik stellen dat over de periode van  mijn 40 jaren auto rijden, met merken als Datsun, Ford, Opel, Mercedes, Audi en Nissan, ik nog nooit zo’n lage kostprijs per km heb gehad als in het jaar 2016 met de Nissan Leaf! Werkelijk ongelofelijk hoe betrouwbaar deze automobiel met hoog comfortgehalte en zeer lage kostprijs/km mij ca. 25.000 km in 2016 heeft verplaatst.

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van admin

Lekkeraandestekker.nl

Lekkeraandestekker

Lekkeraandestekker.nl is de site over het rijden van een elektrische scooter

Bezoek nu!

Solar Top 50

Solar Top 50

Help E-Carmarket aan een mooie positie in de Solar Top 50

Bezoek nu!

Foto's