Blog van admin

Ecomobiel 2016

Gisteren heb ik de beurs Ecomobiel 2016 welke gecombineerd is met vakbeurs energie bezocht. Ieder jaar heb ik de beurs bezocht. De eerste beurs was in 2010 te Rotterdam  waarin heel voorzichtig werd getoond, waar de industrie mee bezig was op gebied van mobiliteit. Dure technieken met beperkte mogelijkheden waren de grondlegger van de beurs van nu.

Elke week weer meer nieuws

Bij alle vormen van transport is elektrificatie “hot item”. Niet alleen bij personen- en goederentransport over de weg of over water wordt ingezet op elektrificatie .Gisteren werd bekend dat ook transport in de lucht geëlektriseerd gaat worden. Er liggen serieuze gezamenlijke plannen bij Airbus en Siemens. Siemens heeft  een elektromotor ontwikkeld met een power van 260 KW (346 pk voor de mensen die nog in paardenkrachten denken) met maar een gewicht van 50 kg.

Elektrische auto normalisatie

Meer laadpalen, meer milieuzones, subsidies en meer initiatieven komen er elke week bij om de elektrische auto steeds aantrekkelijker te maken zowel voor de privérijder als voor de zakelijke rijder. Wanneer we terugkijken naar de voortgang van de elektrische auto zit er al een flinke ontwikkeling in. Dan denk je waarschijnlijk; “terugkijken”? Ja de http://www.arendautonissan.nl/modellen/nissan-leaf/ bestaat namelijk al vijf jaar.

5 jaar

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van admin

Lekkeraandestekker.nl

Lekkeraandestekker

Lekkeraandestekker.nl is de site over het rijden van een elektrische scooter

Bezoek nu!

Solar Top 50

Solar Top 50

Help E-Carmarket aan een mooie positie in de Solar Top 50

Bezoek nu!

Foto's